Biofood Schapenvet Zalm bon-bon

€6.49
Biofood Schapenvet Zalm bon-bon
Grotere afbeelding

De originele BIOFOOD schapenvet bonbon met zalmolie is een natuurlijk en bijzonder probaat middel bij huid-, vacht- en verteringsproblemen en zorgt daarnaast voor extra weerstand. Het is tevens een uitzonderlijk gezonde en smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding. De zalmbonbon is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren en is gunstig voor huid, vacht, hart en bloedvaten, vermindert gewrichtsklachten en zorgt voor een betere vertering.

BIOFOOD schapenvet heeft o.a. een gunstige werking bij honden en verbetert (spijs)vertering en darmflora. Het zorgt ervoor dat het slijmvlies van het maag- en darmkanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd. Schapenvet is een product dat de maag- en darmflora positief beïnvloed en activeert. Hierdoor worden de voedingsstoffen beter opgenomen en dit betekent een betere vertering. Het schapenvet, afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie, verbetert en ondersteunt het gezichtsvermogen, de huid, slijmvliezen, luchtwegen en het maagdarmkanaal en de opbouw van de beenderen (skelet).

Voedingsadvies: 1 maxi bonbon per 20 kilogram lichaamsgewicht

De BIOFOOD schapenvet bonbon ondersteunen en bevorderen:

  • Een gezonde huid en vacht.
  • Een betere darmflora.
  • Extra weerstand.
  • Opbouw bottenstelsel.

BIOFOOD schapenvet is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen.

Ingrediënten: schapenvet (48%), zalmolie (12%), zonnebloemolie (12%), natuurlijke anti-oxidant (d-alfa-tocoferol 1%), dextrose (27%).
Analyse: Ruw vet 75%, Ruw eiwit 0,5%, Ruwe as 0,0%, Ruwe celstof 0,1%, Vocht 0,9%, Koolhydraten 26,59%.

Antos Rolls Kip
Antos Rolls Kip
€1.85
Konacorn Snacky Mix 500gr.
Konacorn Snacky Mix 500gr.
€2.20
Whimzees Toothbrush Star XS
Whimzees Toothbrush Star XS
€0.28
Adreshanger Verchroomd 36mm.
€4.25
Autoveiligheidsgordel
€12.35
Pluche met touw
€9.15
Smiling Dog 18cm
€4.99
Flostouw met tennisbal
€1.99
Fabrikanten